Toiminta

Mitä me teemme?

Lokilta järjestää jäsenistölleen tapahtumia ja koulutuksia sekä valvoo luokanopettajaopiskelijoiden etua. Lokillalla on monta jo perinteiseksi muodostunutta tapahtumaa, mutta myös uusia tapahtumia pyritään keksimään ja järjestämään. Perinteisiä tapahtumia kehitetään toimivimmiksi ja entistäkin paremmiksi. Alla kuvauksia Lokillan järjestämistä erilaisista tapahtumista.


Puutarhajuhlat

Syyslukukauden alussa järjestämme puutarhajuhlat Seminaarinmäen puutarhassa. Puutarhajuhlat starttaavat lukuvuoden ja yleensä juhlat on saatu viettää lämpimissä ja kesäisissä tunnelmissa. Puutarhajuhlissa on tarjolla kakkubuffet sekä live-esiintyjiä, jotka takaavat mukavan illan ja upean mahdollisuuden fukseille tutustua uusiin opiskelutovereihin. Myös vanhemmat tieteenharjoittajat pääsevät vaihtamaan kuulumisia kesälomilta paluun jälkeen ja nauttimaan tunnelmallisesta illasta. Galleriasta löydät kuvia menneistä puutarhajuhlista!

Loksit

Loksit ovat yksi Lokillan perinteisistä tapahtumista ja ne sijoittuvat tammikuulle. Nimestä huolimatta kyseessä eivät ole sitsit, vaan akateeminen open mick -tapahtuma. Lokseille voi ilmottautua yksin tai yhdessä esiintymään joko etukäteen tai illan aikana on mahdollista lähteä esiintymään myös spontaanisti. Loksien tarkoituksena on viettää tunnelmallinen ja rento ilta syöden, juoden ja mukavista esityksistä nauttien. Galleriasta löydät kuvia menneistä lokseista!

Palautetilaisuus

Yksi tärkeimmistä Lokillan järjestämistä tapahtumista on kevään lopulla tapahtuva palautetilaisuus. Palautetilaisuuteen kutsutaan yliopiston opettajia sekä opiskelijoita kertomaan ja kuulemaan luokanopettajaopintoihin liittyvistä asioista. Voit tulla kertomaan mielipiteesi kuluneista opinnoista ja järjestetyistä kursseista ja päästä täten vaikuttamaan opintojen järjestämiseen. On erittäin tärkeää antaa palautetta, jotta opinnot voidaan järjestää vielä entistä paremmin!

Koulutukset

Lokillan tavoitteena on järjestää kaksi koulutusta lukuvuoden aikana, yksi syksyllä ja yksi keväällä. Koulutusten tarkoituksena on vastata luokanopettajaopiskelijoiden tarpeisiin ja antaa koulutusta niihin asioihin, jotka ovat luokanopettajaopinnoissa muuten jääneet vähemmälle huomiolle. Koulutuksen aiheita voit toivoa lähettämällä hallitukselle palautetta.

Muita tapahtumia

Lokilta järjestää ympäri lukuvuoden erilaisia tapahtumia. Jo perinteisiksi muodostuneita tapahtumia ovat esimerkiksi keilaturaus, pääsiäisen munajahti ja vapun norsupalloturnaus. Lokilta on myös mukana järjestämässä ohjelmaa muun muassa Hyvinvointi-viikolla, Talvipäivä-viikolla ja ystävänpäivänä. Jotta pysyt kartalla tulevista tapahtumista, seuraa Lokiltaa Instagramissa tai Facebookissa! Tulevat tapahtumat ilmoitetaan myös etusivulla.