Hallitus

Mikä hallitus?

Lokillan päätöksistä vastaa ja Lokillan tapahtumia järjestää yhdistykselle valittu hallitus. Täältä löydät tiedon hallituksemme jäsenistä ja heidän vastuualueistaan sekä siitä miten voit itse hakea Lokillan hallitukseen. Voit myös lähettää hallitukselle palautetta!


Hallituksen 2023 jäsenet

Iida-Sofia Väkiparta

Puheenjohtaja

Kati Tuuppa

Varapuheenjohtaja

Jenni Seimelä

Sihteeri
Jäsenvastaava

Akusti Salokangas

Taloudenhoitaja

Hans Sundberg

Yhteistyövastaava
Ympäristövastaava

Nelli Aaltonen

Tiedotus- ja sometiimi
KV-vastaava

Laura Koivula

Tiedotus- ja sometiimi

Marika Ylihärsilä

Tiedotus- ja sometiimi

Patricia Vainio

Hupitiimi

Linda Levomäki

Hupitiimi

Antti Simula

Edunvalvontatiimi

Annu Laurila

Edunvalvontatiimi

Anna-Sofia Jalonen

Edunvalvontatiimi
Yhdenvertaisuusvastaava

Ruut Vuola

Varajäsen

Aada Vuorinen

Varajäsen


Miten haen hallitukseen?

Lokillan toiminnan toteuttaa yhdistyksen hallitus, johon kuuluu neljästä kahteentoista jäsentä. Hallitus valitaan syksyllä syyskokouksessa ja hallituskausi alkaa tammikuussa kestäen kokonaisen vuoden. Hallituksessa on erilaisia vastuutehtäviä, jotka päätetään jokaiselle uudelle hallituksen jäsenelle tammikuun järjestäytymiskokouksessa.

Ainejärjestötoiminta on mukavaa tekemistä opiskeluiden ohella. Pääset vaikuttamaan, järjestämään tapahtumia ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Toki saat ainejärjestötoiminnasta myös muutaman opintopisteen rekisteriisi sekä mukavan plussan ansioluetteloosi! Voit hakea mukaan, oli sinulla aiemmasta järjestötoiminnasta kokemusta tai ei. Lokilta on erittäin hyvä vaihtoehto, jos aiot ensimmäistä kertaa hallitustoimintaan. Lokillan hallituksessa et pääse kuormittumaan liikaa ja hommia tehdään hyvällä yhteismeiningillä.

Jos siis yhtään mietit Lokillan hallitukseen hakemista, niin osallistu syyskokoukseen! Jos et jostain syystä pääse osallistumaan syyskokoukseen, niin ota meihin yhteyttä ennen kokousta, jotta tiedämme kiinnostuksestasi. Voit kertoa sen jollekin hallituksen jäsenelle kasvotusten, lähettää meille viestiä Instagramissa tai Facebookissa tai pistä vaikka sähköpostia osoitteeseen hallitus@lokilta.fi. Rohkeasti mukaan vaan!


Palautetta hallitukselle

Otamme mielellämme vastaan palautetta. Jos sinulla on esimerkiksi parannusehdotuksia liittyen tapahtumiin, haluaisit toivoa tietynlaista tapahtumaa tai koulutusta tai haluat jostain muusta syystä lähettää hallitukselle terveisiä, niin voit kirjoittaa mieltäsi painavat asiat 'Ota yhteyttä'-sivun lomakkeeseen ja lähettää ne meille. Yhteystietosi jättämällä voimme vastata palautteeseesi, mutta palautteen voi antaa myös nimettömänä.
Kiitos jo etukäteen antamastasi palautteesta!

Voit myös lähettää Lokillan hallitukselle suoraan sähköpostia osoitteeseen hallitus@lokilta.fi